ВЕЛИКИТЕ НЕЩА СА ПРОСТИ – ОТКРИЙ ГИ С РЕЙКИ! Bulgarien Bulgarien Turkish

НОВО!

ЕНЕРГИЙНИ ПРЕДСКАЗВАЩИ ИЗЦЕЛЯВАЩИ КАРТИ С КОСМИЧНИ ПОСЛАНИЯ

ppp ppp

ЕНЕРГИЙНИ КАРТИНИ И КОСМИЧНИ ПОСЛАНИЯ В РИМА

Подходящи за ново жилище, офиси, къщи за гости, хотели, за дома, подаръци, рождени дни, сватби и за всички поводи и събития, уникални и неповторими, въздействат положително за благополучие

   
ppp

Житни класове на нива – За просперитет – „Посади зрънце през есента, през зимата да го напои снега, през пролетта избуяват житни класове и през лятото жънеш богат урожай, просперитетът се множи и трудът да ти се възнагради.”

Размери 50 х 70 см

Червеното лале – За ясно виждане – „Поглед мил от картината усещаш, как изтегля негативното от очи със сълзене, прозяване, избистря погледа от светлината и олеква на главата.”

Размери 30 х 30 см

Танцът на цветята – За възможност – „Възможност за душата да танцува тялото от мисълта в главата, с настроение човек да вижда красотата.”

Размери 20 х 20 см

Огън – За топлина – „Огънят топлина дава, негативността изпепелява с цветовете на дъгата и със сълзи в очи изчистват душата.”

Размери 25 х 30 см

 

От 2005 година рисуването ми се развива в няколко етапа – графики, космични послания с рисунки, с цветни моливи, с бои на картон, на платно, върху камъни, с пръсти, на стъкло и огледало.

Аз съм един „проводник” на моите космични картини, които изразявам в багри и фигури, и говорят сами по себе си чрез лица и изображения. Има и други сили, които ни заобикалят и помагат. Всеки, който може да усети и забележи изображенията върху тях, усеща енергийния заряд, което излъчват. Картините ми бяха забелязани от художници, впечатли ги смелата работа със спазване на войната на цветовете. Удивени бяха, че никога не съм учила рисуване, но смело съм работила върху платната. Оттам последваха покани за изложби, където за една година през втората половина на 2007 г. и началото на 2008 г. направих две в Карлово, две в София и една в Пловдив. Все повече хора искат да притежават от моите картини, грабвайки ги с огнените цветове и успокояващите тонове в синя гама. Д-р Игнатов силно се впечатли от тях, след посещението в дома ми и предложи да направи научни изследвания в НИЦМБ. Експериментите включваха въздействие върху човек с космична картина чрез авторската му методика за цветен Кирлианов спектрален анализ. Със същата картина и още една  се извърши  изследване на спектъра на вода с прибора на проф. Антонов. Той е съавтор на д-р Игнатов при изследване на биофизични полета. Физичните прибори показаха, че картините имат биоинформационен обмен с човека. Това доказателство е за пръв път в света с тези методи през 2008 г. Особено видимо е промяната на биоелектричната аура на човек който наблюдава картина. Неговата аура се стреми да „копира” тази на художника. Изследването е направено с цветен Кирлианов спектрален анализ. Всяка картина има уникалното въздействие, както и определено индивидуално космично послание в рима за какво е предназначена да въздейства. Така хората, избирайки си копия от картина и прочитайки космичното посланито разбират, че точно от нея имат нужда за техните проблеми.

Мнение от Вера Ставрева, гр. Сандански:

"Пенка Нешева – моята духовна учителка, а аз нейна преданна ученичка. Имам една закупена картина от нея, тя е с трилистни и четирилистна детелини. Работя с и нейните картини от книгата и изпитвам несравними приятни и искрени чувства, които завладяват моята душа. Един ден ще й посветя най-красивите слова, когато ми дойде музата за това, ще й подаря най-красивия букет цветя при следващата ни среща, с които да й засвидетелствам признателността и обичта. Поклон пред Пенка и дарбата и да върши чудесата с неизмерима любов. Благодаря на съдбата, че ни срещна и сприятели и нека телепатичната и духовна връзка да ни върви през всички будни дни. Амин! Нека да е! Желая го с цялото си сърце. Обична ми пенка, живея с мисли за теб и вървя напред..."  

Удовлетворението го усещам като златен дъжд от Вселената, която се образува по тялото ми в диамантени капчици. Всяка една от тях е времето, което съм отделила и работила върху себе си. Това е най-голямата награда, истинска, божествена и космична.

 

НАУЧНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ В НИЦМБ - София
с ръководител доктор Игнат Игнатов

Изледване на спектъра на вода с прибора на проф. Антонов, което е извършено от съавтора при изследване на биофизични полета д-р Игнатов.

   
Средната промяна на водния спектър прикартината "Космически послания 3" показва стимулиращ ефект. Може да се прилага ефективно при хронични заболявания.
Средната промяна на водния спектър при картината "Синьо око" показва релаксиращ ефект. Тази картина може да има благоприятно влияние при неврози.

ИЗСЛЕДВАНЕ НА БИОВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА ПЕНКА НЕШЕВА С МЕТОДА ЗА ЦВЕТЕН КОРОНЕН СПЕКТРАЛЕН АНАЛИЗ (ПРОФ. ИГНАТОВ, 2007)
ДОКЛАД №3 (No.118/12.03.2016)

Авторският метод за Цветен коронен спектрален анализ доказва промяна на биоелектрично светене на Т.Б. след наблюдение на космическите картини на Пенка Нешева „Фосфоресциращи алени божури”. Ян - мъжкият елемент - слънцето и „Фосфоресциращи рози” – Ин - женския елемент - луната.

„Фосфоресциращи алени божури"

p

„Фосфоресциращи рози”

p

Биоелектрични фотографии на С. Б. преди и след наблюдение на космичните картини на Пенка Нешева
p
Коронната фотография преди наблюдението не е хомогенна с червен и син цвят. Биофотонната емисия е 1.12 eV.
p
След наблюдението на космическата картина на Пенка Нешева биоелектричното светене на Т.Б. е с червен и подчертано виолетов цвят. Биофотонната емисия е 2.85 еV.
За отличен резултат нормата е E > 2.53 eV.