ВЕЛИКИТЕ НЕЩА СА ПРОСТИ – ОТКРИЙ ГИ С РЕЙКИ! Bulgarien Bulgarien Turkish

ЛЕЕНЕ НА ВОСЪК

Информация за моя метод

Този древен ритуал се извършва чрез мантри и молитви. Изливането на разстопения пчелен восък във вода, изчиства всяка негативна енергия и стрес. По фигурите, които се образуват може да се види причината, която е довела до влошаване състоянието на човека. Восъкът е носител на информация, която чета по фигурите. Чрез картини, които ми се дават,  описвам мястото на проблема. Тълкувам и давам напътствия на хората как да се справят, като едновременно им правя защита. Водата в коята изливам восъка също има значение.

Информацията я получавам в психологична рима под диктовка от т. нар. мои космични приятели. Призовавам също Баба Ванга, Преподобна Стойна и Петър Дънов по време на работа.

Освен енергийното въздействие от картините ми, с които човек продължава да поддържа енергийния баланс, помагам с консултации и отговори на въпроси с различни методи - енергийни и ангелски карти и с кристално кълбо.

   


Примери:
И. В. – дете на 6 години. От силен стрес и негативна енергия в дома, детето не може да спи нощно време и  се събужда от плач и кошмари. Неговата майка потърси моята помощ. Чрез леенето на восък и терапевтичен сеанс детето сега е спокойно през деня и нощта, няма повече кошмари.

Стихотворение, написано от човек, повлиян от енергията на Пенка Нешева:

На Пепи с обич...
Една жена с усмивка ни посреща
Помага ни изпаднем ли в беда 
Дарява обич,топлота, надежда
От нея блика доброта!
Пенка Нешева е името което
произнася всеки с толкова любов.
За нея пазим място незаето 
в сърцето си на първи ред!
Красива като розата - царица
Крехка като пролетно кокиче
Борбена като лъвица
По детски чиста кат момиче!
Който срещне те веднъж
Завинаги остава запленен
За твойта дарба,красота на шир и длъж
Ще разказва с обич всеки ден!
Бъди здрава, жива мила Пепи
Бъди все тъй красива и добра
С надеждата дарявай всеки
който има нужда от това! 

инж. Тони Тенева, гр. Карлово

„През 2012 година привлече вниманието ми една книга, озаглавена „Всичко за душата”. Поръчах я по интернет и зачетох словата. Веднага тя се превърна в моя незаменима, неразделна от мен книга. Всеки ден четях космичните послания, показвах на други хора съдържанието й и подсъзнателно в мен се запаметяваха те. Заживях с надежда и с непоколебима вяра, че словата ми променят съдбата. Замечтах се за среща с жената поместила словата, от които блика топлината и светлината. Никога по-рано в живота си не съм вярвала толкова силно в нещо, като в това че ще променя себе си и живота си с помоща на тези космични послания. На 1 май 2013 година реализирах своята мечта и се озовах пред дома на Пенка Нешева. Бях много развълнувана да видя Пенка. Часовете прекарани в нейното космично излъчване бяха удивителни за мен и аз никога няма да ги забравя. В живота си до преди не бях срещала толкова душевно богат човек като нея и си спомних за същото това несравнимо богатство в мен самата. Наистина открих храната за душата в словата на Пенка Нешева „Всичко за душата”. Аз вече нося Пенка в сърцето и душата си, и това ми дава сили да вървя към светлината .... "  

Вера Ставрева, гр. Сандански

  • Извод: Восъколеенето изчиства негативната енергия, стреса, умората, лошите взаимоотношения и др., от където идват всички проблеми.
  • Положителните резултати на хората не закъсняват. С повече вяра, сили, оптимизъм, адекватност те взимат правилни решения и стават в хармония с вселената. Отпадат здравословни проблеми на физическото тяло. Така въздейства леенето на восък. Това е доказано с изследване на пациент преди и след леене на восък В Научно Изследователски Център по Медицинска Биофизика с ръководител Д-р Игнатов.
  • Аурата се променя и увеличава, като се изследва  биополето на пациента чрез кирлианова цветна фотография.
  • Тези факти са поместени в книгата „Ясновидство”  с автор Д-р Игнатов

    НАУЧНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ В НИЦМБ - София

    Ръководител: доктор Игнат Игнатов
    www.medicalbiophysics.dir.bg

документи, издадени от НИЦМБ - София

Цветни кирлианови снимки - експерименти

Цветна Кирлианова фотография Пенка Нешева направена с прозрачен електрод на проф. Антонов.
Изследването на цветния спектър е извършено по методиката на д-р Игнатов.

Цветна Кирлианова аура на
Георгиева /пациент на Нешева/

2 месеца след операция
Цветна Кирлианова аура на Георгиева след наблюдение на картината "Божествени същества"
Цветна Кирлианова аура на Георгиева след восъколеене, което е направено от Нешева
С картината "Божествени същества" бяха направени Кирлиановите изследвания на Георгиева

Най-ниско енергийният цвят на Кирлиановата аура е червеният, а най-високо енергийните цветове са синия и виолетовия.
При първоначалното изследване се наблюдава разкъсана аура с червен и слаб син цвят. Аура след наблюдение на космическа картина е хомогенна с виолетова основа. Наблюдават се червен, синьо-зелен и тъмносин цвят. Ефектът от въздействието с космическа картина  на Нешева е обективно доказан.
Изследване на спектъра на вода с прибора на проф. Антонов, което е извършено от съавтора при изследване на биофизични полета д-р Игнатов.

   
Средната промяна на водния спектър при картината "Космически послания 3" показва стимулиращ ефект. Може да се прилага ефективно при хронични заболявания.
Средната промяна на водния спектър при картината "Синьо око" показва релаксиращ ефект. Тази картина може да има благоприятно влияние при неврози.